GES Termal Analiz

Termal kamera ile saha panoları ve bağlantı noktalarının termal incelenmesi.

    Güneş enerji sitemleri yenilenbilinir enerji olarak tercih edilmektedir. Elektirik dağıtım şirketleri bile green enerji adı verilen sistemlerden kazanılan elektiriği tercih etmek isteyen kullanıcılara seçme hakkı tanıdı. Dünyamız her geçen gün kirlenmekte bize düşen görev ise yenilenebilir enerji ile hayatımıza devam etmektir. 

     Ges sistemleri ülkemizde genel oalrak sabit açılı fotovoltaik sistemlerden oluşmaktadır. Sabit  paneller çeşitli hava koşulları ve kullanım sonucu oluşan sorunlar nedeniyle elektirik üretimi azalmakta güneş enerji panellerinin verimliliği düşmektedir. PV panellerin Fotovoltaik sistemlerde düzenli olarak arıza için ölçümlenmesi gerekmektedir. İnverterden gelen bilgi zaten kayıp hakkında sektör olarak sizi bilgilendirecektir. Arızanın nereden kaynaklandığı konusunda ise kesin bir bilgiye ulaşmanız mümkün değildir. Ges. analizi ile Drone kullanarak Güneş enerji santrali üstünden uçuş serğileyerek kısa sürede gerçekleştirmekteyiz. Bu sayede enerji verimliliğin düşüş nedeninin tesbiti arızalı panellerin bulunmasını sağlamaktayız. Bir panelde dört adet plaka oluşur. hangi plakaların arızalandığını bilmek de size dört panelin tamamını değiştirme zahmetinden ve masrafından kurtarır. 

I-V ile performans ölçümü.

Pv Panel degradasyon testi.

Pv Panel kirlilik kaybı tespiti.

Pv panel gölgelenme analizi.

Ges enerji verimliliği,termal drone kiralama,Termal ölçüm,hot spot,PV panel,Fotovoltaik panel,Güneş enerji santrali enerji verimliliği,Termal ölçüm,Ges panel termal,GES Termal Kamera Ölçümü,Termal Analiz